• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Ontdek Voordelige Aanbiedingen voor Lamelparket

bij 't Plankenhuis

Bij 't Plankenhuis hebben we momenteel speciale aanbiedingen voor lamelparket, zodat u kunt profiteren van aantrekkelijke prijzen voor hoogwaardige vloeropties. Of u nu een nieuwe vloer wilt leggen of uw huidige vloer wilt vervangen, onze aanbiedingen maken het mogelijk om uw huis te voorzien van prachtige lamelparket zonder uw budget te overschrijden.

Lamelparket is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een duurzame, stijlvolle en betaalbare vloeroplossing. Met een toplaag van hoogwaardig hout en een stabiele onderlaag, biedt lamelparket de perfecte combinatie van schoonheid en functionaliteit. Het is bestand tegen slijtage en veranderingen in temperatuur en vochtigheid, waardoor het geschikt is voor zowel drukbezochte ruimtes als kamers met vloerverwarming.

Onze showroom biedt een breed scala aan lamelparketopties die voldoen aan al uw wensen en stijlvoorkeuren. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte vloer die past bij uw interieur en levensstijl. Wij laten u graag de verschillende afwerkingen, texturen en kleuren zien, zodat u de juiste keuze kunt maken voor uw huis.

Maak vandaag nog een afspraak om onze showroom te bezoeken en te profiteren van onze voordelige aanbiedingen voor lamelparket. Onze vloerspecialisten staan voor u klaar om u te voorzien van deskundig advies en u te begeleiden bij het kiezen van de beste vloeroptie voor uw specifieke behoeften.

Mis deze kans niet om hoogwaardig lamelparket tegen voordelige prijzen te bemachtigen. Plan vandaag nog uw bezoek aan onze showroom en creëer de vloer waar u altijd van gedroomd heeft.

 

Vloeren specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.