• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Eiken Traprenovatie op Maat

Bent u op zoek naar een manier om uw trap te transformeren en stijlvol te vernieuwen? Bij 't Plankenhuis Haarlem bieden wij maatwerk eiken traprenovatie oplossingen.

Met onze eiken traprenovatie kunt u kiezen uit een breed scala aan kleuren, zodat uw trap perfect bij uw interieur past. De traptreden worden vakkundig bekleed met massief eikenhout, wat een warme en stijlvolle uitstraling geeft aan uw trap. Bovendien kunnen de eiken traptreden worden afgewerkt met een antislip-strip voor extra veiligheid.

Alternatieven

Als alternatief bieden wij ook traprenovatie met laminaat. Dit biedt u de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende kleuren en texturen. Laminaat traprenovatie is praktisch, duurzaam en gemakkelijk te onderhouden.

Vakwerk

Onze ervaren vakmensen zorgen voor een professionele installatie en afwerking, zodat u kunt genieten van een kwalitatieve en prachtig vernieuwde trap.

Transformeer uw trap vandaag nog met onze eiken traprenovatie op maat. Neem contact met ons op voor meer informatie en een persoonlijk advies. Per telefoon of kom naar de showroom in Haarlem

 

De laminaat traprenovatie kleuren

Eiken naturel licht

Eiken naturel licht laminaat traprenovatie

Eiken wit getint

Eiken wit getint laminaat traprenovatie

Eiken gerookt donkerbruin

Eiken gerookt donkerbruin laminaat traprenovatie

Eiken gerookt grijs

Eiken gerookt grijs laminaat traprenovatie

Eiken naturel donker

Eiken naturel donker laminaat traprenovatie

Eiken dekkend wit

Eiken dekkend wit laminaat traprenovatie

Vloeren specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.