• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Fineerparket Haarlem 

't Plankenhuis

Bij 't Plankenhuis Haarlem bieden wij hoogwaardig fineerparket aan. Fineerparket is een duurzame vloeroplossing met een stijlvolle uitstraling. Met ons ruime assortiment kunnen wij u helpen bij het vinden van de perfecte vloer voor uw woning.

Fineerparket heeft tal van voordelen. Dankzij het handige klikverbindingssysteem is het leggen van de vloer eenvoudig en snel, zonder dat er lijm nodig is. Onze Sealed Collecties hebben een garantie van 15 jaar, terwijl de Brushed collecties een garantie van 12 jaar hebben. Bovendien hoef je door de sterke vernislagen de vloer niet te schuren. De hoge dichtheid van het High Density Fiberboard zorgt voor een sterke weerstand tegen druk. Daarnaast is fineerparket gemakkelijk te onderhouden en eenvoudig te herstellen.

Showroom vol vloeren

Kom langs in onze showroom en ontdek de verschillende mogelijkheden van fineerparket. Onze ervaren vakmensen helpen u graag bij het maken van de juiste keuze en het beantwoorden van al uw vragen.

Wij bedienen onze klanten in regio Aerdenhout, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Cruquius, Driehuis, Haarlem, Halfweg, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Spaarndam, Vijfhuizen en bijvoorbeeld IJmuiden.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Tel: 023 526 52 00.

Vloeren specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Lenteaanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.