• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Onderhoud houten vloer

Uw vloer is een belangrijk onderdeel van uw interieur en verdient daarom de juiste aandacht en verzorging. Download onze gratis Onderhoudsgids voor een houten vloer en leer hoe u uw vloer in topconditie kunt houden. Onze gids bevat handige tips en instructies voor het reinigen en onderhouden van diverse vloertypes, waaronder houten vloeren, tegelvloeren en laminaatvloeren.

Meer informatie

Bent u op zoek naar specifieke onderhoudsproducten en -methoden? Raadpleeg onze speciale website voor een overzicht van de beste reinigings- en onderhoudsproducten voor uw vloer. Wij bieden een breed scala aan hoogwaardige producten om u te helpen uw vloer in topconditie te houden.

Advies

Mocht u nog vragen hebben of advies willen inwinnen over het onderhoud van uw vloer, neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar om u te helpen. U kunt ons bereiken op Tel. (023) 526 52 00.

 

Vloeren specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.