• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

t Plankenhuis, dé specialist in houten vloeren, laminaat en meer.

Bij t Plankenhuis zijn we gespecialiseerd in het leveren en leggen van hoogwaardige houten vloeren, multiplank, lamelparket, visgraat en traditioneel parket. Wij bieden een uitgebreid assortiment vloeren in diverse kleuren en stijlen, inclusief ondervloer.

Als onderdeel van De Huiscomponist staan wij bekend om onze kwaliteit en vakmanschap. Of het nu gaat om het renoveren, schuren of poetsen van uw vloer, onze hooggekwalificeerde vakmensen staan voor u klaar. Daarnaast kunnen wij ook houten traprenovaties en convectorputroosters verzorgen.

Voor elk budget een mooie vloer

Bij t Plankenhuis hebben we twee categorieën: de huiscollectie en het kernassortiment. Zo is er altijd een vloer die past bij uw wensen en budget. Wij bieden topkwaliteit tegen een redelijke prijs, vaak goedkoper dan bouwmarkten!

Doe het zelf?

Naast het leveren en leggen van vloeren, hebben wij ook alles in huis voor degenen die zelf aan de slag willen. U kunt bij ons poetsmachines met toebehoren huren en wij verkopen praktisch alle reguliere lakken, oliën, hardwax en onderhoudsproducten. Alles is op voorraad en eventuele speciale wensen kunnen binnen twee dagen geleverd worden.

Voor degenen die niet in staat zijn om de vloer zelf te vervoeren, bieden wij bezorgservice naar uw gewenste adres.

t Plankenhuis is gevestigd in Haarlem en bedient klanten in Aerdenhout, Amsterdam, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Cruquius, Driehuis, Halfweg, Heemstede, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Spaarndam, Spaarnwoude, Velserbroek, Vogelenzang, Vijfhuizen, IJmuiden, Zwanenburg, eigenlijk kun je zeggen de gehele regio Kennemerland.

Bezoek ook onze showroom om ons uitgebreide assortiment te bekijken en laat u inspireren door onze vloermogelijkheden.

Neem hier een viruele tour langs ’t Plankenhuis

Ons Assortiment

Bij t Plankenhuis hebben we een zorgvuldig samengesteld assortiment in samenwerking met onze belangrijkste leveranciers. Dit assortiment is volledig afgestemd op de wensen van onze klanten en het bedrijfsleven. Wij streven altijd naar topkwaliteit tegen een scherpe prijs.

Onze huiscollectie, kernassortiment en maatwerkprogramma worden strategisch ingekocht, waardoor wij in staat zijn om zeer scherpe prijzen te bieden zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Hierdoor kunt u als klant of bedrijf profiteren van voordelen tot wel 25% ten opzichte van vergelijkbare producten bij andere houten vloeren specialisten of bouwmarkten.

Wij zijn voortdurend op zoek naar houten vloeren met de beste prijs-/kwaliteitverhouding, zodat we u kunnen verzekeren van volledige tevredenheid op het gebied van deskundigheid, productkwaliteit, prijs, vakmanschap en service.

Kom naar onze showroom, bekijk ons assortiment, vergelijk en overtuig uzelf!

Vloeren specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Lenteaanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.