• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Laminaat Haarlem

Laminaat is een prachtig alternatief voor houten vloeren en bij Het Plankenhuis in Haarlem vind je een breed assortiment laminaatvloeren. Laminaatvloeren zijn gemakkelijk in onderhoud, eenvoudig zelf te leggen en bovendien zeer betaalbaar. Bij ons vind je laminaatvloeren in diverse kleuren, motieven en texturen. Naast de traditionele houtlook zijn er ook mooie stenen uitstralingen en bijzondere prints verkrijgbaar.

Voordelen van laminaat:

  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Eenvoudig zelf te leggen
  • Betaalbaar
  • Duurzaam
  • Mooie warme uitstraling
  • Geschikt voor vloerverwarming

Vloerenspecialist

Kom langs in onze showroom waar je alles op het gebied van vloeren kunt bekijken. Naast laminaat hebben wij een mooie collectie Houten vloeren en PVC vloeren. Uiteraard ook tapijt en andere type vloeren. Alles onder 1 dak!!

 

Ons assortiment

Bij Het Plankenhuis in Haarlem hebben we een ruime keuze aan laminaatvloeren van verschillende merken en in verschillende prijsklassen. Onze collecties bevatten laminaatvloeren met mooie natuurlijke uitstraling in bijna alle denkbare kleuren en uitvoeringen. Of je nu kiest voor een klassieke houten look of liever een creatievere uitstraling wilt, we hebben altijd de perfecte laminaatvloer voor jou.

Zelf leggen of laten leggen

Je zowel zelf je laminaatvloer leggen als het werk uit handen geven. Onze professionele legservice is zeer voordelig en we leggen je vloer snel en vakkundig. Zo kan je snel genieten van je nieuwe vloer zonder dat je jezelf druk hoeft te maken om het legproces.

Bezoek onze showroom

Wil je onze laminaatvloeren graag van dichtbij bekijken? Bezoek dan onze showroom in Haarlem. Naast laminaatvloeren hebben wij ook een uitgebreide collectie houten vloeren en PVC vloeren onder één dak. We hebben voor elk budget een passende oplossing en onze deskundige medewerkers staan altijd voor je klaar met persoonlijk advies.

Vloeren specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.