• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Vloer verwarming

Benieuwd naar de voor- en nadelen en werking van vloerverwarming onder een houten vloer? Lees onze handleiding voor vloerverwarming en ontdek hoe u optimaal gebruik kunt maken van deze energiezuinige verwarmingsmethode.

Wilt u meer weten over de verschillende soorten vloeren en houtsoorten die geschikt zijn voor vloerverwarming? Bekijk onze brochure met een overzicht van vloermaterialen die goed samenwerken met vloerverwarmingssystemen.

Vloer onderhoud

Download onze Onderhoudsgids houten vloer en leer hoe u uw vloer in topconditie kunt houden. Deze gids bevat handige tips en instructies voor het reinigen en onderhouden van diverse vloertypes.

Interesse in specifieke onderhoudsproducten en -methoden? Raadpleeg onze productcatalogus voor een overzicht van de beste reinigings- en onderhoudsproducten voor uw vloer.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op, Tel. (023) 526 52 00.

Vloeren specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.