• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Traditioneel Parket Tapis

Traditioneel parket, ook bekend als tapis tapijt, is de meest klassieke vorm van parketvloeren. De vloer wordt als een soort tapijt vastgelijmd of gespijkerd op een tussenvloer van spaanplaat. Het hout is slechts 6 of 10 mm dik en verkrijgbaar in breedtes van 71, 90 of 120 mm. Dankzij de dunne dikte is dit type parket perfect te gebruiken in combinatie met vloerverwarming.

Opschuren

Een van de voordelen van tapis is de mogelijkheid om de vloer meerdere keren te schuren, waardoor de levensduur aanzienlijk verlengd wordt. Een goed onderhouden traditioneel parket kan tot wel 100 jaar meegaan. Daarnaast staat tapis bekend om zijn geluiddempende eigenschappen, wat zorgt voor een stille en comfortabele ruimte.

Bekijk onze Basic collectie Traditioneel parket (tapis).

Legpatronen

Naast het bekende visgraatpatroon, kun je ook kiezen voor andere patronen zoals Hongaarse punt, Weense punt of blokpatronen. Bij het Plankenhuis Haarlem leveren we tapis vloeren van de hoogste kwaliteit tegen zeer betaalbare prijzen. En als je dat wilt, kunnen onze ervaren professionals de vloer ook voor je leggen, zodat je verzekerd bent van een perfect geplaatste en prachtige vloer!

Bezoek ook eens onze showroom in Haarlem, waar je ons volledige assortiment kunt bekijken.

 

tapis hongaarse punt

tapis weense punt

Vloeren specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Lenteaanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.