• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Visgraat Vloeren Haarlem

Wilt u van uw vloer écht iets bijzonders maken? Kies dan voor een van de visgraat vloeren van ’t Plankenhuis Haarlem. Er zijn verschillende variaties en vormen mogelijk zodat u uw houten vloer helemaal naar eigen wens kunt invullen. De houten visgraat vloeren kunnen op verschillende manieren worden geschuurd en afgewerkt. Uiteraard zijn er verschillende vloeren in visgraat motief leverbaar: Houten visgraat, PVC visgraat en ook in laminaat te verkrijgen.

Hout, PVC of een andere type vloer

Afwerking met hardwax op een houten vloer zorgt voor een groter contrast in de plank waardoor het hout beter tot zijn recht komt. Ook is hardwax plaatselijk bij te werken, zodat krassen en beschadigingen makkelijk worden weggewerkt. Daarnaast kan de vloer ook gelakt worden, er ontstaat een glanzende vloer. Afwerking met olie zorgt voor een natuurlijk resultaat omdat de olie volledig in het hout trekt. Olie is een niet-glanzende afwerking en is makkelijk ter plaatse bij te werken. Wij kunnen u aan de hand van voorbeelden en houtstalen goed laten zien wat de verschillen zijn.

Mooie Visgraat vloeren in elke prijsklasse

Kom eens langs bij ons in de showroom in Haarlem die recent vernieuwd is en helemaal aansluit op de huidige trends. Laat u verrassen door het diverse aanbod visgraat vloeren. Naast de klassieke houten visgraat vloeren zijn er ook mogelijkheden in Laminaat en PVC. Die kunnen in sommige gevallen ook een goede keuze zijn. Er is bij ons altijd iemand aanwezig om u te adviseren en in ieder geval alle mogelijkheden van de visgraat vloeren te kunnen laten zien.

Showroom vol vloeren

Wij beschikken over verschillende vloeren in de showroom en tevens een visgraat vloer op de grond zodat u het resultaat zelf kunt aanschouwen. Veel beter dan van zo’n plaatje op het internet toch? Dus kom even langs in onze showroom in Haarlem en bekijk de verschillende type visgraat vloeren om op basis van de juiste informatie de beste vloer te vinden.

’t Plankenhuis Haarlem – de Visgraat specialist in de regio Haarlem!!

Vloeren specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Lenteaanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.