• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

PVC Vloeren

Bij PVC Centrum, net als 't Plankenhuis onderdeel van De Huiscomponist Haarlem, vind je een ruime collectie PVC vloeren. Onze collectie bestaat uit verschillende series, waaronder de PVC Basic Collectie, PVC Huis Collectie en PVC Merk Collectie. We bieden PVC vloeren aan in click, loose lay en verlijmde varianten.

Voordelen

Ontdek de voordelen van PVC vloeren, zoals duurzaamheid, eenvoudig onderhoud en een natuurlijke uitstraling. Bij PVC Centrum hebben we een team van vakmensen klaarstaan om je te helpen bij het vinden van de perfecte PVC vloer. Daarnaast bieden we ook legservice aan, zodat je vloer professioneel gelegd kan worden.

Meer informatie

Bezoek onze website en bekijk ons uitgebreide assortiment PVC vloeren. Heb je vragen of wil je graag advies op maat? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom in Haarlem. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen bij het creëren van de perfecte vloer voor jouw ruimte.

Heeft u specifieke wensen? Neem contact met ons op of bezoek onze showroom om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

Vloeren specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.