• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Referenties

Geachte klant,

't Plankenhuis Haarlem nodigt u van harte uit om uw aangeschafte horren naar ons te mailen. Wij plaatsen uw foto(s) zodat hier een mooi overzicht komt te staan.
U kunt uw foto(s) mailen naar info@dehuiscomponist.nl of upload ze via het formulier op deze pagina.

Uw reactie wordt meer dan gewaardeerd.

Met vriendelijke groet,

het team van 't Plankenhuis Haarlem.

We komen zeker weer een keertje terug bij jullie

Prachtige spullen tegen een goede prijs met een geweldige kwaliteit. Toen ze begonnen met het leggen van onze eiken houtenvloer kwamen ze er na 3 regels achter dat de olie van het hout niet goed was. Ik als leek zag dit niet maar de Huiscomponist haalde vloer direct weg en hebben een nieuwe vloer laten komen. Hiermee hebben ze aan mij echt laten zien dat ze voor kwaliteit staan. Als ik ooit nog is een nieuwe vloer nodig heb of raam bekleding dan is de Huiscomponist mijn eerste keus!
 
 

Heel handig als je je huis wilt inrichten en er zelf geen omkijken meer naar wilt hebben. Extra voordeel: de huiscomponist heeft alles onder een dak. Ik was in een klap klaar!

Goede service en groot assortiment.

Top !!

Ik ben happy met mijn prachtige zwarte traploper met chromen roedes.. Dank jullie wel. Gang en vestebule is geheel ingericht in mijn eigen stijl. Iedereen die langs komt vind het geweldig.

Bedankt voor het pimpen van onze woning. Zowel in de vloeren als in de raambekleding vakwerk geleverd met een geweldige service. Bedankt!!

Beste Huiscomponist,
Het zijn werkelijk acht prachtige markiezen. De monteurs hebben ze vandaag keurig opgehangen. Helemaal tevreden!

Geachte Huiscomponist,
Dank u wel voor de mooie orchidee die wij vanochtend van u mochten ontvangen. Wij zullen de kortingskaart die erbij zat zeker gebruiken als we binnenkort weer iets uit uw assortiment nodig hebben.

Beste mensen van de Huiscomponist, beste Pieter, Dank voor de mooie plant die gisteren werd bezorgd. Leuk gebaar en goeie marketing. Inderdaad is het huis nog lang niet af. Dus binnenkort gaan we zeker met de kortingsbon in de hand eens kijken bij Hometrend of daar wat moois voor ons bij zit.

Hoi Pieter,
Wat leuk om vandaag een plant van jullie te ontvangen, erg attent … de kortingsbon zal ik doorgeven aan kennissen die nu ook druk in een verbouwing zitten en die erg enthousiast waren over wat ze bij mij hadden gezien.

Goede dag,
Wij zochten al een poos naar een mooie traploper, met ouderwetse roetjes. Al bijna de hoop opgevend liepen we toch nog even bij De Huiscomponist binnen. En jawel binnen tien minuten precies gevonden wat we zochten. Op de dag die ons het beste uitkwam, kwam Jurgen de loper leggen en meteen de overloop bekleden. Hij heeft het echt keurig gedaan. En daarbij was het gezellig hem in huis te hebben. Een vriendelijke man, werkt hard door, en is prettig om mee te praten bij koffie en bij de lunch. Wij zijn voortaan fan van De Huiscomponist, maar wellicht meer nog
van Jurgen.
Pas goed op jezelf.

Hartelijk dank voor de leuke plant en onze vouwgordijnen staan hartstikke mooi.

Hartelijk dank voor de mooie orchidee. Wat een leuke verassing!

Bedankt voor de orchidee, erg leuk zeg! De kortingskaart geef ik door. De gordijnen hangen er perfect bij, maar er zijn hier nog heel veel buren aan het werk die hebben nog van alles nodig.

Wij willen jullie heel erg bedanken voor de mooie plant die we vorige week hebben ontvangen. Ook willen we even mededelen dat we erg tevreden zijn over het knikarmscherm. Wij genieten er met zonnige dagen erg van. Bedankt voor jullie levering en hopelijk tot ziens in de toekomst voor andere benodigdheden.

Beste medewerkers van De Huiscomponist, wij waren blij verrast met de attentie die jullie ons dit weekend hebben toegestuurd. een hele mooie plant! Bedankt daarvoor, dit wordt zeer op prijs gesteld.

Goedemiddag,

Hartelijk dank voor de mooie plant! Een leuke verrassing zo op de vrijdagmiddag.
Met vriendelijke groet,

Goedemiddag,
Bedankt voor de mooie plant! De vloer zijn we ook erg blij mee, hij ligt helemaal perfect.

Onlangs is er bij ons door u Novilon Viva Markant gelegd. Levering en leggen gingen supersnel, dat was erg fijn! Een klein probleempje werd al gelijk in zeer korte tijd vakkundig en helemaal naar wens opgelost. Onze complimenten hiervoor! Het resultaat is helemaal geweldig en helemaal naar onze zin.

Wat een leuke verrassing! Gisteren de orchidee ontvangen, dat doet een mens toch weer goed hè. Gewoon een kleine attentie, en meteen je zaak weer even onder de aandacht brengen. Wij zijn erg tevreden over het screen, en het is geen overbodige luxe hebben we de afgelopen zomer gemerkt. We zullen zeker aan jullie denken als we weer iets aan willen schaffen voor ons huis.

Afgelopen woensdag heeft de Huiscomponist bij mij een nieuwe PVC-vloer gelegd. Op de éénmalige machtiging heb ik een boodschap geschreven die ik graag nog even wil benadrukken. Ik ben namelijk hartstikke tevreden over het werk dat Henk geleverd heeft!
Super

s Morgens geïnformeerd naar de verschillende soorten laminaat. Een paar uur later werden de (zware) pakketten al afgeleverd. We konden gelijk aan de slag.
Dat noem ik nog eens “slagvaardig”.

Hartelijk dank voor de goede service.

Uw referentie hier?

Upload via dit formulier uw mooiste foto en wij plaatsen deze in onze mooie gallerij.

niet verplicht

Vloeren specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.