• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Houten Vloeren

Topkwaliteit tegen een betaalbare prijs

Bij 't Plankenhuis Haarlem zijn we gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige houten vloeren tegen een betaalbare prijs. Ons uitgekiende assortiment is zorgvuldig samengesteld in samenwerking met onze belangrijkste leveranciers en is volledig afgestemd op de wensen van onze klanten en het bedrijfsleven.

Huiscollectie

Een groot voordeel van onze huiscollectie, kernassortiment en maatwerkprogramma is dat we gericht inkopen. Dit stelt ons in staat om zeer scherpe prijzen te bieden, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. In feite kunnen onze prijzen tot wel 25% voordeliger zijn in vergelijking met andere houten vloeren specialisten en bouwmarkten.

Bij 't Plankenhuis streven we er altijd naar om houten vloeren te vinden met de beste prijs-/kwaliteitverhouding. We garanderen dat u bij ons altijd verzekerd bent van volledige tevredenheid op het gebied van deskundigheid, productkwaliteit, prijsstelling, vakmanschap en service.

Zien en beleven

Kom naar onze showroom in Haarlem en ontdek ons assortiment. We nodigen u uit om te kijken, vergelijken en uzelf te overtuigen van de kwaliteit en betaalbaarheid van onze houten vloeren. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte vloer voor uw woning of bedrijfsruimte.

Kies voor een houten vloer van 't Plankenhuis en geniet van topkwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Vloeren specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Lenteaanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.