• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Mozaiek Parket

Hoogwaardige kwaliteit en zeer slijtvast

Ontdek het hoogwaardige Mozaiek Parket van 't Plankenhuis Haarlem. Een vloer die vele tientallen jaren meegaat en onverslijtbaar is. Ons mozaiek parket is geschikt voor grote openbare ruimtes, kantoorpanden en privéwoningen.

Spannende vloeren

Het parket bestaat uit matjes die opgebouwd zijn uit 8 blokken die haaks op elkaar staan. De blokken bestaan elk weer uit allemaal afzonderlijke stroken hout van 8 mm dik. Met onze verschillende patroon opties, zoals minivisgraat, halfsteens mozaiek, engels verband en parallel mozaiek, kunt u de vloer naar uw persoonlijke smaak kiezen. Er bestaat ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor hoogkant mozaïek. Hierbij wordt de vloer op zijn kant verlijmd aan de ondergrond waardoor u een laag krijgt van maar liefst 22 mm dik.

Showroom en informatie

Bezoek onze showroom in Haarlem voor informatie en inspiratie. Onze collega's staan voor je klaar met raad en daad.

 

 

mozaïek parket

mozaïek parket halfsteens

Mozaiek parket is de ideale vloer voor vloerverwarming. De dunne laag hout zorgt ervoor dat er weinig warmte verloren gaat, wat betekent dat de combinatie van mozaiek parket en vloerverwarming geen probleem vormt.

Bij 't Plankenhuis Haarlem hebben we een team van hoog gekwalificeerde vakmensen die u graag van dienst zijn. We garanderen vakmanschap en bent verzekerd van een perfect eindresultaat.

Bezoek ons in Haarlem en ontdek de uitgebreide collectie mozaiek parketvloeren van t Plankenhuis.

mozaïek parket mini visgraat

hoogkant mozaïek

Vloeren specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Lenteaanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.