• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Welkom in onze showroom bij 't Plankenhuis Haarlem!

In onze showroom vindt u een uitgebreid assortiment hoogwaardig houten vloeren en andere vloeroplossingen. Wij heten u van harte welkom om onze stijlvolle vloeren te komen bekijken en ervaren.

Advies

Onze ervaren vakmensen staan klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte vloer voor uw woning. Zij laten u graag kennismaken met de verschillende mogelijkheden van houten vloeren en geven advies op maat. Of u nu op zoek bent naar een klassieke houtlook, een moderne betonlook of een exclusieve designvloer, wij hebben de juiste oplossing voor u.

Naast houten vloeren, laminaat en PVC vloeren bieden wij ook vloerbeschermingsproducten aan om uw vloer te beschermen tegen krassen en slijtage. Onze collectie vloerverwarmingssystemen zorgt voor extra comfort in uw woning. En met onze onderhoudsproducten houdt u uw vloer in optimale conditie.

Regionale service

U vindt ons in Haarlem en wij bedienen klanten in de ruime omgeving, waaronder Aalsmeer, Amsterdam, Hillegom, Leiden en Zandvoort. Onze showroom is de ideale plek om inspiratie op te doen en uw vloerkeuze te maken. Wij nodigen u graag uit om langs te komen en onze vloeren van dichtbij te bekijken.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 023 -  526 52 00. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze showroom!

 

Vloeren specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.