• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Ondervloeren specialist regio Haarlem

Bij 't Plankenhuis Haarlem bieden wij hoogwaardige ondervloeren aan. Een ondervloer heeft meerdere functies: het opvangen van geluid van laminaat of PVC vloeren, het egaliseren van oneffenheden en het creëren van een glad oppervlak voor de plaatsing van PVC of laminaatvloeren.

Geluidsreductie

Nieuw zijn ondervloeren zoals TimberSound, die het geluid dempen in de ruimte waar u zich bevindt. Er zijn ook ondervloeren die geluid dempen naar de onderliggende ruimtes in appartementen.

Vloerverwarming & Koeling

Onze ondervloeren zijn ook geschikt in combinatie met vloerverwarming en vloerkoeling. Wij bieden een perfecte ondervloer aan voor deze toepassingen.

Kom naar onze showroom en ontdek de mogelijkheden voor uw ondervloer. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen.

 

Vloeren specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Lenteaanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.