Lamelparket

Het lamelparket wat u koopt bestaat altijd uit 3 verschillende lagen hout. De bovenste laag hout wordt de toplaag genoemd en is van massief eikenhout. De lagen hout onder de toplaag worden de onderlaag genoemd. De onderlaag bestaat altijd uit een minder hard werkende laag hout. Deze samenstelling is om te voorkomen dat het hout gaat werken en er op ten duur onregelmatigheden in de vloer komen. Omdat het lamelparket nauwelijks werkt kan het ook mooi strak gelegd worden, met als voordeel dat er geen kieren in de vloer te zien zijn.

Lamelparket rustiek naturel olie 't Plankenhuis
(Eiken rustiek mix naturel geolied)

Wij kunnen u al lamelparket aanbieden vanaf € 29,95/m². Dit is inclusief de ondervloer en bijpassende plinten! ’t Plankenhuis heeft een vloer voor ieder budget van het huismerk tot aan de welbekende merken. Twijfel dus niet en komt u eens een kijkje nemen in onze showroom!

offerte-logo


Aalsmeer, Aerdenhout, Amsterdam, Badhoevedorp, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Cruquius, Driehuis, Haarlem, Halfweg, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Kennemerland, Leiden, Lisse, Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Osdorp, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Sassenheim, Schalkwijk, Spaarndam, Spaarnwoude, Velserbroek, Vogelenzang, Vijfhuizen, IJmuiden, Zandvoort, Zuid-Holland en Zwanenburg.