• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Huiscollectie Massief-houten-vloeren

Bij 't Plankenhuis Haarlem vindt u de ideale huiscollectie massief-houten-vloeren van hoogwaardige kwaliteit. Onze experts leggen uw vloer perfect en strak. Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op voor meer informatie over onze betaalbare massief-houten-vloeren.

Onze Huiscollectie

Onze huiscollectie massief-houten-vloeren omvat diverse houtsoorten, kleuren en afwerkingen. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Op zoek naar iets specifieks wat niet in onze huiscollectie voorkomt? Bekijk dan onze merkcollectie massief-houten-vloeren.

Vloerenspecialist

Onze specialisten zijn gespecialiseerd in het leggen van massieve houten vloeren. Laat uw vloer perfect en strak leggen door ons ervaren team.

Vloeren specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Lenteaanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.