• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Ambiant Laminaat

Bij Het Plankenhuis Haarlem vind je Ambiant laminaat, een topmerk dat bekend staat om zijn stijlvolle designs en hoogwaardige kwaliteit. Het laminaat biedt een grote variatie aan decoren en past daardoor in elk huis. Bovendien heeft het laminaat een anti-bacteriële laag die zorgt voor extra hygiëne en veiligheid.

Megaloc-systeem

Het laminate van Ambiant is eenvoudig te leggen door het unieke Megaloc-systeem. Dit systeem maakt het mogelijk om het laminaat als een professional te leggen, zelfs als je geen ervaring hebt in het leggen van vloeren. Het systeem zorgt voor een perfecte en naadloze aansluiting van de planken.

Bezoek onze showroom

Ontdek de kwaliteit en variatie van Ambiant laminaat in onze showroom in Haarlem. Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van de beste optie voor jouw huis.

Ambiant Laminaat

Ambiant laminaat

Vloeren specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Lenteaanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.