• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Merk Collectie Laminaat

Bij Het Plankenhuis Haarlem vind je onze merk collectie laminaat, bestaande uit de topmerken Balterio, Meister, Parador en Quick Step. Deze vloeren staan bekend om hun hoge kwaliteit en bieden jouw huis een stijlvolle uitstraling.

Stijlvolle vloeruitstraling

Onze merk collectie laminaat biedt een breed scala aan kleuren, motieven en texturen. Of je nu op zoek bent naar een traditionele houtlook, een mooie stenen uitstraling of een bijzondere print, bij ons ben je aan het juiste adres.

Hoogwaardige topmerken

Wij bieden een ruime selectie van kwaliteitsmerken aan in onze merk collectie. Met Balterio, Meister, Parador en Quick Step kun je rekenen op duurzaamheid en keuzevrijheid voor de perfecte laminaatvloer.

Bezoek onze showroom

Kom langs in onze showroom in Haarlem en laat je inspireren door de diverse laminaatvloeren in onze merk collectie. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren en helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Vloeren specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.