• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Huiscollectie Laminaat

Bij Het Plankenhuis Haarlem hebben we een ruime huiscollectie laminaatvloeren met verschillende kleuren, motieven en texturen. Onze huiscollectie biedt topmerken zoals Ambiant en Parador, en dat alles tegen scherpe prijzen.

Topkwaliteit vloeren

De vloeren van Ambiant zijn ideaal voor slaapkamers en de gehele bovenverdieping van je woning. Hiermee creëer je eenheid en verhoog je het wooncomfort. Het laminaat van Parador heeft een lange levensduur en blijft in perfecte staat, zelfs bij herplaatsing na verhuizingen of verbouwwerkzaamheden. Bovendien zijn deze vloeren zeer onderhoudsvriendelijk.

Bezoek onze showroom

Ben je benieuwd naar onze huiscollectie laminaatvloeren? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Haarlem. Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar om je te adviseren.

Vloeren specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Lenteaanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.