• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Basic collectie Traditioneel parket (tapis)

Welkom bij de Basic Collectie Traditioneel Parket Tapis - hoogwaardige houten vloeren in klassiek visgraatpatroon. Onze collectie biedt een breed scala aan stijlvolle en duurzame vloeropties die elke ruimte transformeren.

Deze traditionele parketvloeren worden gelegd als een laag op een ondervloer en vervolgens vastgelijmd en gespijkerd. Dit zorgt voor een stevige en stabiele vloer die jarenlang meegaat. De Basic Collectie Traditioneel Parket Tapis biedt een tijdloze uitstraling die perfect past bij elk interieur.

Bij Houten-Vloeren-Laminaat.nl zijn we trots op ons uitgebreide assortiment traditioneel parket tapis. We bieden verschillende houtsoorten, afwerkingen en kleuren om aan al jouw wensen te voldoen. Onze vloeren zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden zorgvuldig geselecteerd om de tand des tijds te doorstaan.

Naast het tijdloze visgraatpatroon bieden we ook andere patronen aan, zoals Hongaarse punt en blokpatronen, om een unieke uitstraling aan jouw vloer te geven. Onze ervaren professionals staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte vloer voor jouw woning.

Bezoek onze showroom in Haarlem om onze Basic Collectie Traditioneel Parket Tapis te bekijken en te ervaren. Ons deskundige team beantwoordt graag al jouw vragen en helpt je bij het maken van de juiste keuze.

Tapis- & Visgraat stroken

Tapis- & Visgraat stroken

Tapis- & visgraat stroken zijn de meest traditionele parketvloeren. De vloer wordt als laag op een ondervloer gelijmd en gespijkerd.

Vloeren specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.