Traprenovatie

’t Plankenhuis biedt u ook de mogelijkheid de trappen in uw huis te laten renoveren naar uw wens. Zo kunnen de traptreden worden bekleed met massief eiken of kunt er voor kiezen om de traptreden met laminaat te bekleden.

Bij de massief eiken traptreden kan worden gekozen voor een afwerking met elke gewenste kleur, zodat de trap altijd perfect bij uw huis past. De eiken traptreden worden bijna altijd voorzien van een rubberen antislip-strip om uitglijden te voorkomen. Daarnaast geven de treden een warme en degelijke uitstraling waardoor u dat extra beetje sfeer in huis haalt.

 

  

Gaat u voor de laminaat traprenovatie, dan heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit 6 kleuren. Bij een laminaat traprenovatie is het vaak ook niet genoodzaakt om een antislip-strip aan te brengen op het laminaat. De oppervlakte van het laminaat heeft veelal een een dergelijke structuur dat het gevaar van uitglijden wordt beperkt.

De laminaat traprenovatie kleuren:
eiken naturel licht
Eiken naturel licht
eiken wit getint
Eiken wit getint
eiken gerookt donkerbruin
Eiken gerookt donkerbruin
eiken gerookt grijs
Eiken gerookt grijs
eiken naturel donker
Eiken naturel donker
eiken dekkend wit

 

offerte-logo


Aalsmeer, Aerdenhout, Amsterdam, Badhoevedorp, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Cruquius, Driehuis, Haarlem, Halfweg, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Kennemerland, Leiden, Lisse, Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Osdorp, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Sassenheim, Schalkwijk, Spaarndam, Spaarnwoude, Velserbroek, Vogelenzang, Vijfhuizen, IJmuiden, Zandvoort, Zuid-Holland en Zwanenburg.