Laminaat Haarlem

Laminaat Haarlem

Laminaat vormt een zeer mooi en betaalbaar alternatief voor wanneer u uw vloer een houten uitstraling wilt geven. Het grote voordeel aan laminaat is dat het zeer makkelijk in onderhoud is en bovendien makkelijk zelf te plaatsen is! Ook hebben de vloeren tegenwoordig een mooie natuurlijke uitstraling en zijn verkrijgbaar in bijna alle kleuren en uitvoeringen.

Assortiment

Bij Het Plankenhuis in Haarlem heeft u een geruime keuze aan laminaat met verschillende kleuren, motieven en texturen. Ook wanneer u op zoek bent naar iets anders dan een hout-look bent u aan het juiste adres bij ons. Wat dacht u bijvoorbeeld van een mooie stenen uitstraling of een bijzondere print?

Zelf leggen of gebruik onze legdienst

Ook voor een klein budget is laminaat ideaal! Bij ’t Plankenhuis kunt zowel goedkoop zelf uw vloer leggen inclusief bijpassende plinten en ondervloer of heel voordelig het werk uit handen geven.

’t Plankehuis Haarlem – Specialist in laminaat

Kom lanfs in onze showroom waar je alles op het gebied van vloeren kunt bekijken. Naast laminaat hebben wij een mooie collectie Houten vloeren en PVC vloeren. Uiteraard ook tapijt en andere type vloeren. Alles onder 1 dak!!

laminaat

 

Basic-Plankenhuis

Een basis collectie voor een scherpe prijs. Het biedt u de basis die u nodig heeft.

Huis-Plankenhuis

De collectie die uw huis nodig heeft tegen scherpe prijzen en van hoog kwaliteit.

Merk-Plankenhuis

Bij onze merk collectie bieden we een groot hoeveelheid aan kwaliteitsmerken aan.

thumbnail merk

thumbnail merk

 

 

 


Aalsmeer, Aerdenhout, Amsterdam, Badhoevedorp, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Cruquius, Driehuis, Haarlem, Halfweg, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Kennemerland, Leiden, Lisse, Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Osdorp, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Sassenheim, Schalkwijk, Spaarndam, Spaarnwoude, Velserbroek, Vogelenzang, Vijfhuizen, IJmuiden, Zandvoort, Zuid-Holland en Zwanenburg.