Mozaiek

Het mozaïek parket van ’t Plankenhuis is van hoogwaardige kwaliteit en zeer slijtvast. De hoge kwaliteit zorgt ervoor dat het een vloer is die vele tientallen jaren mee zal gaan. Mozaïek parket is niet alleen geschikt voor in grote openbare ruimtes en kantoorpanden, maar is ook uiterst geschikt voor in de woon- of slaapkamer.

Het mozaïek parket bestaat in de meeste gevallen uit matjes die zijn opgebouwd uit 8 blokken die haaks op elkaar staan. De blokken bestaan elk weer uit allemaal afzonderlijke stroken hout van 8 mm dik.

mozaïek parket   mozaïek parket halfsteens

In de meeste gevallen worden de mozaïekmatten rechtstreeks verlijmd op de beton- of zandcementvloer. Indien er al een houten vloer is gelegd wordt er meestal voor gekozen om eerst spaanplaten aan te brengen. Het mozaïek parket wordt dan vervolgens verlijmd aan de spaanplaten.

Natuurlijk is er de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende patronen. Het mozaïek parket kan worden gelegd in minivisgraat, halfsteens mozaïek, engels verband en parallel mozaïek. Er bestaat ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor hoogkant mozaïek. Hierbij wordt de vloer op zijn kant verlijmd aan de ondergrond waardoor u een laag krijgt van maar liefst 22 mm dik.

mozaïek parket mini visgraat  hoogkant mozaïek

Mozaïek parket is ook uitermate geschikt om te gebruiken bij vloerverwarming. De dunne laag hout heeft als gevolg dat er weinig warmte verloren gaat en het dus geen enkel probleem vormt in combinatie met vloerverwarming.

offerte-logo


Aalsmeer, Aerdenhout, Amsterdam, Badhoevedorp, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Cruquius, Driehuis, Haarlem, Halfweg, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Kennemerland, Leiden, Lisse, Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Osdorp, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Sassenheim, Schalkwijk, Spaarndam, Spaarnwoude, Velserbroek, Vogelenzang, Vijfhuizen, IJmuiden, Zandvoort, Zuid-Holland en Zwanenburg.