• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Succesvolle opdracht voor Nederlands Monumenten Bezit

12:00 20-03

De Huiscomponist, een toonaangevende woonwinkel bekend om zijn expertise in hoogwaardige woninginrichting, kondigt met trots de succesvolle afronding aan van een prestigieuze opdracht voor Cobraspen in samenwerking met Nederlands Monumenten Bezit.

Deze opdracht, die met grote tevredenheid is voltooid, getuigt van een prachtig samenspel tussen twee gerenommeerde partners van De Huiscomponist: Homtrend Woninginrichting en 'T Plankenhuis, gespecialiseerd in traditionele vloeren, tapis en visgraat.

Het project heeft een schitterende synergie laten zien tussen de expertise van Homtrend Woninginrichting op het gebied van interieurdesign en de verfijnde vakmanschap van 'T Plankenhuis in het creëren van tijdloze vloeroplossingen. Door het naadloze samenkomen van deze twee essentiële elementen van woninginrichting, heeft De Huiscomponist een verbluffend resultaat weten te realiseren dat voldoet aan de hoogste standaarden van esthetiek en functionaliteit.

"We zijn verheugd om onze betrokkenheid bij dit opmerkelijke project aan te kondigen", aldus Pieter Grootendorst, woordvoerder van De Huiscomponist. "De samenwerking met Cobraspen en Nederlands Monumenten Bezit heeft ons in staat gesteld om onze passie voor hoogwaardige woninginrichting te demonstreren en tegelijkertijd ons vermogen te tonen om een perfecte balans te vinden tussen moderne stijl en respect voor traditioneel vakmanschap."

De Huiscomponist kijkt met trots terug op deze opdracht en blijft zich inzetten voor het leveren van uitzonderlijke kwaliteit en vakmanschap aan al haar klanten.

Voor meer informatie, neem contact op:

Contact 

Terug naar overzicht

Vloeren specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Lenteaanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.