Ondervloeren

De functie van een ondervloer is om het geluid van laminaat of een pvc vloer op te vangen. Een andere belangrijke functie is om de oneffenheden in de vloer op te vangen en een glad oppervlak te creëren voor het plaatsen van PVC of laminaatvloer. Nieuw zijn ondervloeren die het geluid dempen in de ruimte waar je je bevindt (zoals TimberSound) of ondervloeren die geluid dempen naar de onderliggende ruimtes in appartementen.

De combinatie met vloerverwarming en vloerkoeling komen tegenwoordig ook steeds meer voor en ook hiervoor is de perfecte ondervloer leverbaar.

Kies de juiste ondervloer

Kom naar de showroom en vraag naar de mogelijkheden met betrekking tot uw ondervloer, wat is de juiste keuze. Even bellen kan natuurlijk ook!!

 

Ondertapijt
Je ziet het niet, maar je voelt het wel!

offerte-logo


Aalsmeer, Aerdenhout, Amsterdam, Badhoevedorp, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Cruquius, Driehuis, Haarlem, Halfweg, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Kennemerland, Leiden, Lisse, Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Osdorp, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Sassenheim, Schalkwijk, Spaarndam, Spaarnwoude, Velserbroek, Vogelenzang, Vijfhuizen, IJmuiden, Zandvoort, Zuid-Holland en Zwanenburg.