• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Parador Laminaat

Bij Het Plankenhuis Haarlem vind je Parador laminaat, een merk dat bekend staat om zijn duurzame productie en hoogwaardige vloercollecties. De laminaatvloeren van Parador hebben niet alleen een fantastische natuurlijke uitstraling, maar voelen ook zeer realistisch aan.

Natuurlijke look

De laminaatvloeren van Parador behoren tot de nieuwste generatie en zijn van uitstekende kwaliteit. Ze hebben een prachtige natuurlijke look en zorgen voor een sfeervolle en warme uitstraling in je interieur.

Showroom Haarlem

In onze recent vernieuwde showroom in Haarlem kun je de uitgebreide collectie Parador laminaat bekijken. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren en inspiratie te bieden voor jouw ideale vloer. Kom gerust langs en laat je verrassen.

Parador Collectie

parador dealer

parador

 

Vloeren specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Lenteaanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.