Parador

Laminaat van Parador wordt uiterst duurzaam geproduceerd, het gebruikt uitsluitend gekeurde grondstoffen voor de fabricatie van onze producten. Zij creëren vloercollecties die net zo verfijnd en individueel zijn als hun gebruikers. Parador werkt met bekende designers samen om zo een trend te zetten op het gebied van vloercollecties.

Natuurlijke look

De huidige generatie laminaatvloeren van Parador zijn niet alleen van een hoge kwaliteit maar hebben een fantastische natuurlijke look en voelen zeer natuurgetrouw aan.

Natuurlijke look

Showroom Haarlem

In onze recent vernieuwde showroom kunt u onze collectie Parador Laminaat bekijken.
Onze collega’s staan voor u klaar voor advies en uitleg. U bent van harte welkom in wellicht wel de meest uitgebreide showroom in Haarlem.

parador dealer

parador

Klik op de afbeelding om naar de site van Parador te gaan


Aalsmeer, Aerdenhout, Amsterdam, Badhoevedorp, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Cruquius, Driehuis, Haarlem, Halfweg, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Kennemerland, Leiden, Lisse, Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Osdorp, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Sassenheim, Schalkwijk, Spaarndam, Spaarnwoude, Velserbroek, Vogelenzang, Vijfhuizen, IJmuiden, Zandvoort, Zuid-Holland en Zwanenburg.