• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Euro Home Villa

Euro Home Villa is een exclusieve collectie laminaatvloeren die verkrijgbaar zijn bij 't Plankenhuis Haarlem. Onze collectie bestaat uit diverse prachtige kleuren en afmetingen: van licht tot donker en van klassiek tot modern. Met Euro Home Villa Laminaat krijgt uw interieur een geheel nieuwe uitstraling!

Wij bieden 20 jaar garantie op ons laminaat, dat voldoet aan klasse 32 AC4 volgens NEN 13329. De v-groef aan de lange zijden van de planken zorgt voor een ruimtelijk effect en de perfecte passing. Dankzij het 1clic2go systeem kunt u de vloer gemakkelijk zelf leggen, met hoorbare klik. De Twinclic, klikt op de korte- en lange kanten.

Deze vloerplanken hebben een topdikte van 8 mm, een breedte van 192 mm en een lengte van 1285 mm. Elk pak bevat een inhoud van 2,22 m².

Bij 't Plankenhuis Haarlem hebben we een team van hooggekwalificeerde vakmensen klaarstaan om u te helpen bij het leggen, schuren, renoveren of poetsen van uw vloer. U kunt onze showroom bezoeken om de verschillende soorten vloeren te bekijken en advies te krijgen van onze deskundige medewerkers.

Maak uw interieur compleet met de Euro Home Villa Laminaatvloer van t Plankenhuis Haarlem. Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op voor meer informatie.

5966 Khaki Oak

5966 Khaki Oak Laminaat

5946 Rockford Oak

5946 Rockford Oak Laminaat

Vloeren specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Lenteaanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.