Visgraat vloeren Haarlem

Wilt u van uw vloer écht iets bijzonders maken? Kies dan voor een van de visgraat vloeren van ’t Plankenhuis Haarlem. Er zijn verschillende variaties en vormen mogelijk zodat u uw houten vloer helemaal naar eigen wens kunt invullen. De visgraat vloeren kunnen op verschillende manieren worden geschuurd en afgewerkt.

Visgraat Vloeren

Afwerking met hardwax zorgt voor een groter contrast in de plank waardoor het hout beter tot zijn recht komt. Ook is hardwax plaatselijk bij te werken, zodat krassen en beschadigingen makkelijk worden weggewerkt. Daarnaast kan de vloer ook gelakt worden, er ontstaat een glanzende vloer.
Afwerking met olie zorgt voor een natuurlijk resultaat omdat de olie volledig in het hout trekt. Olie is een niet-glanzende afwerking en is makkelijk ter plaatse bij te werken.
Wij kunnen u aan de hand van voorbeelden en houtstalen goed laten zien wat de verschillen zijn.

Mooie Visgraat vloeren in elke prijsklasse.

Kom eens langs bij ons in de showroom in Haarlem die recent vernieuwd is en helemaal aansluit op de huidige trends. Laat u verrassen door het diverse aanbod visgraat vloeren.
Naast de klassieke houten visgraat vloeren zijn er ook mogelijkheden in Laminaat en PVC.
Die kunnen in sommige gevallen ook een goede keuze zijn.  Er is bij ons altijd iemand aanwezig om u te adviseren en in ieder geval alle mogelijkheden van de visgraat vloeren te kunnen laten zien.

Wij beschikken over verschillende showmodellen en tevens een visgraat vloer op de grond zodat u het resultaat zelf kunt aanschouwen. Veel beter dan van zo’n plaatje op het internet toch?
Dus kom even langs in onze showroom en bekijk de verschillende type visgraat vloeren om op basis van de juiste informatie de beste vloer te vinden.

’t Plankenhuis Haarlem – de Visgraat specialist in de regio Haarlem!!

 

Parador parket

Donkere Visgraat vloer

visgraat houten vloer

Prachtige houten visgraat vloer in een tijdloze kleurstelling.

 

 

 

offerte-logo


Aalsmeer, Aerdenhout, Amsterdam, Badhoevedorp, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Cruquius, Driehuis, Haarlem, Halfweg, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Kennemerland, Leiden, Lisse, Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Osdorp, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Sassenheim, Schalkwijk, Spaarndam, Spaarnwoude, Velserbroek, Vogelenzang, Vijfhuizen, IJmuiden, Zandvoort, Zuid-Holland en Zwanenburg.