Traditioneel parket (tapis)

Traditioneel parket oftewel tapis (tapijt) is de meest traditionele vloer. De naam komt voor uit het feit dat de vloer als een soort tapijt wordt vastgelijmd of gespijkerd op een tussenvloer van spaanplaat. Het hout  wordt als laag van 6 of 10 mm dik en 71, 90 of 120 mm breed. Door de geringe dikte van de tapis vloer is het ook perfect te gebruiken in combinatie met vloerverwarming.

traditioneel parket visgraat

Het tapis kan meerdere malen geschuurd worden en heeft mede hierdoor een hele lange levensduur. Een goed onderhouden vloer kan wel 100 jaar meegaan. Een ander groot voordeel van tapis is dat het ontzettend stil is, dit komt onder andere door de manier van leggen.

Natuurlijk is het ook mogelijk om voor een ander patroon te kiezen dan het welbekende visgraat patroon. Het tapis kan bijvoorbeeld ook worden gelegd in een Hongaarse punt, Weense punt of een blokpatroon.

tapis hongaarse punt                    tapis weense punt

De Huiscomponist levert de hoogste kwaliteit tapis  vloeren tegen zeer lage prijzen. Natuurlijk kunt u de vloer ook door ons hooggekwalificeerd en ervaren personeel laten liggen. Zo bent u er zeker van dat u een kwalitatief uitstekende vloer heeft die perfect ligt!

offerte-logo


Aalsmeer, Aerdenhout, Amsterdam, Badhoevedorp, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Cruquius, Driehuis, Haarlem, Halfweg, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Kennemerland, Leiden, Lisse, Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Osdorp, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Sassenheim, Schalkwijk, Spaarndam, Spaarnwoude, Velserbroek, Vogelenzang, Vijfhuizen, IJmuiden, Zandvoort, Zuid-Holland en Zwanenburg.