• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Balterio Laminaatvloeren

Bij Het Plankenhuis Haarlem vind je een uitgebreide collectie Balterio laminaatvloeren. Balterio staat bekend om zijn duurzame en hoogwaardige vloeren die lang meegaan. Met een sterke kern en een slijtvaste toplaag zijn deze vloeren kras- en vochtbestendig, waardoor ze perfect zijn voor intensief gebruik in huis.

Duurzaamheid en kwaliteit

De vloeren van Balterio behouden hun perfecte staat, zelfs na herplaatsing door verhuis- of verbouwwerkzaamheden. Ze bieden een prachtige uitstraling en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en patronen, zodat je altijd de perfecte vloer kunt vinden die past bij jouw interieur.

Bezoek onze showroom

Kom langs in onze showroom in Haarlem en ontdek de diverse collectie Balterio laminaatvloeren. Onze vakkundige medewerkers staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw vloer.

 

Prijslijst Balterio Laminaat

 

Berry Alloc

Meister

Quickstep

Vloeren specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.