• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Berry Alloc Laminaat

Bij Het Plankenhuis Haarlem vind je een uitgebreide collectie Berry Alloc laminaatvloeren. Deze laminaatvloeren zijn uniek door hun gepatenteerde aluminium bevestigingsmethode, waardoor ze duurzaam en krasbestendig zijn. Bovendien zijn er diverse designs, afwerkingen en houtsoorten beschikbaar, zodat je altijd een vloer kunt vinden die perfect bij jouw interieur past.

Unieke vloeren

De gepatenteerde aluminium bevestigingsmethode zorgt ervoor dat Berry Alloc laminaatvloeren veel duurzamer zijn dan andere laminaatvloeren en veel minder gevoelig zijn voor krassen en beschadigingen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en afwerkingen, van modern en strak tot klassiek en elegant.

Berry Alloc Laminaat Haarlem

Bekijk het laminaat van Berry Alloc

Prijslijst

Bekijk onze prijslijst

Balterio Laminaat Haarlem

Meister Laminaat Haarlem

Quickstep Laminaat Haarlem

Vloeren specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Lenteaanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.