• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Meister Laminaatvloeren

Bij Het Plankenhuis Haarlem bieden wij een breed scala aan Meister laminaatvloeren. Meister laminaatvloeren staan bekend om hun authentieke uitstraling, duurzaamheid en gemakkelijk onderhoud. Met een hoge kwaliteitsstandaard in installatie en aandacht voor design, levert Meister een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.

Authenticiteit en Robuustheid

Meister laminaatvloeren hebben een authentieke uitstraling die de natuurlijke schoonheid van echt hout weerspiegelt. Ze zijn ontworpen om robuust en slijtvast te zijn, zodat jouw vloer jarenlang mooi blijft. Met Meister laminaatvloeren kun je genieten van de warmte en charme van hout, terwijl je profiteert van de duurzaamheid van laminaat.

Bezoek Onze Showroom

Breng een bezoek aan onze showroom in Haarlem en ontdek het uitgebreide assortiment Meister laminaatvloeren. Ons team van experts staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte vloeroplossing voor jouw woning of project.

Meister Laminaat

Prijslijst Meister

Vloeren specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.