• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Quickstep Laminaatvloeren

Bij Het Plankenhuis Haarlem bieden wij een breed scala aan Quickstep laminaatvloer opties. Quickstep staat bekend om zijn hoge kwaliteit, stijlvolle ontwerpen en duurzaamheid. Met constante innovatie heeft Quickstep de kloof tussen laminaat- en parketvloeren overbrugd.

Schoonheid en duurzaamheid

Quickstep laminaatvloeren bieden de schoonheid van parketvloeren met extra duurzaamheid. De ontwerpen bootsen perfect de natuurlijke variaties en texturen van echt hout na. Met Quickstep kun je een prachtige vloer hebben die dagelijkse slijtage kan weerstaan.

Bezoek Onze Showroom

Kom langs en bezoek onze showroom in Haarlem om ons uitgebreide assortiment Quickstep laminaatvloeren te bekijken. Ons team van experts staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte vloeroplossing voor jouw woning of project.

Vloeren specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Lenteaanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.